Starkare naglar? Ja tack!

Såå nu kommer fortsättningen på förra veckans tips: http://malmboorg.blogg.se/2013/january/nagel-tips-for-alla-aldrar.html#comment 
 
Jag börjar med lite tips på stärkande lack som du kan köpa i affären, har aldrig testat dessa men det sägs vara bra:
Om jag skaffar mig någon utav dessa så ska jag meddela resultatet senare! :) 
 
Men let's move on. Det du kommer behöva är alltså detta:
 
Så till att börja med kör vi på löken och det genomskinliga lacket. Varför? Jo därför att vi nu ska hacka den och lägga små bitar ner i lacket. Låter kanske jättekonstigt men löken är faktiskt till för att stärka nageln. Det luktar inte så mycket som man kan tro att det skulle kunna göra. Lackets egna lukt är redan tillräckligt stark för att kunna dämpa lökens! Men för såna som mig, med ett luktsinne som är rätt bra, så känner man bara en lite lukt om man har naglarna under näsan. Därför applicerar jag detta på kvällen så att lukten kan lägga sig över natten. 
 
Sedan är det bara att sätta på det som med vanligt nagellack! 
 
Nästa tips är då att använda vanlig oliv olja och massera den på nagelbanden. Du kan även doppa fingarna i en skål med oliv olja och låta fingrarna "suga upp" oljan i ca 5-10 minuter. 
Sedan häller du i lite socker i skålen och kan då använda resten utav oljan som en skrubb för händerna. Efter att du gjort det, skölj av dem och smörj sedan in dem med en bra handlotion. 
 
För folk med exem eller jättetorr hud rekommenderas detta ej! Jag har ganska normaltorr hy och det gjorde händerna mjukare men det kan även lätt torka ut, allt beror på vilken hudtyp man har. 
Massera dock nagelbanden, det är det viktigaste och det kan vem som helst göra! :) 
 
Lycka till! :D
Inlägget publicerades den 25 Januari, år 2013 klockan 15:21

Smått & Gott - Allmänt | Smått & Gott - Tips och trix

0 kommentarer