Skönhetstips, ansiktsvård

Nu när jag bara är hemma och mår dåligt så kan jag lägga ut detta tips till alla er som är intresserade utav ansiktsvård! Eftersom att jag som sagt bara är hemma tänkte jag rycka upp mig lite genom en liten uppfräschning och jag blir lika chockad varje gång jag anväder dessa produkter! 
 
Jag är en ganska kritisk människa då det kommer till skönhet och kroppsvård, jag har rätt känslig hy men i vanliga fall inte så skadad/ojämn. Just därför vill jag ha produkter som passar min hudtyp. Torr men ändå fin (utan att låta som om jag är perfekt på något sätt, jag får också rodnader och finnar ibland).  
 
I julas fick jag dessa produkter av mamma: 
 
 
Jag gillar märket Yves Rocher så jag tvivlade inte på produkterna men med ett kritiskt tänk i bakgrunden kan det inte undgås ändå. Dessa produkter ska ge en fräsch/frisk hud med ny lyster och även ta bort trötthetstecken. Innehållet i båda dessa flaskor är som gel vilket gör att de är lätta att applicera och de luktar fräscht och naturligt.

 Jag började med att tvätta ansiktet rent med en ansiktsrengöring som jag kommer visa senare. Sedan applicerade jag ett tjockt lager av ansiktsmasken. Denna mask ska friska upp huden, ge en slät och lugnande effekt och då också göra huden fräschare och friskare. Efter fem minuter tvättade jag av den med ljummet vatten.

Sedan tog jag en pad och klämde ut lite utav detta ansiktsvatten i gel form. Drog paden över hela ansiktet och lät det sjunka in och torka. 
 
Redan efter dessa två "rutiner" såg jag och kände jag skillnad vilket är väldigt kul! Ansiktet känns jätte fräscht och uppfriskat, precis som de står på produkterna. Men eftersom att jag har torr hud kan jag inte sluta där. Jag smorde alltså in ansiktet som sista grej innan jag var helt klar. 
 
Detta är återfuktningskrämen jag använder dagligen och den funkar utmärkt! 
 
Botanical effects är en serie som Mary Kay precis börjat sälja och eftersom att mamma är en utav alla kvinnor som säljer Mary Kay produkter har jag även fått ett sådant set utav henne: 
 
 
Just detta set är för känslig hy men det finns för fet och varierad också! På bilden ovan ser ni alla fyra produkter som kommer i ett set men jag ska även ge er en liten närmare inblick ;) 
 
Det var alltså denna ansiktsrengöring jag använde innan jag applicerade ansiktsmasken. Detta är verkligen produkter jag rekommenderar och vid intresse är det bara att höra av sig till mig eller min mamma! Jag har användt dessa ett tag och jag blir aldrig besviken. Resultatet blir alltid en len och återfuktad hud som håller sig mjuk resten utav dagen utan att bli torr igen och som sagt så finns det andra set för annan hudtyp. 
 
 
 
Inlägget publicerades den 14 Mars, år 2013 klockan 13:10

Smått & Gott - Allmänt | Smått & Gott - Fotografi | Smått & Gott - Tips och trix

0 kommentarer