Återupptar bloggen!

7e November var dagen jag senast uppdaterade här på min blogg. Det var ett tag sedan. 
Nu har jag rensat bort en massa gamla inlägg och bara sparat sådant av värde ur lite olika synpunkter. Både minnen och annat som jag kommer kunna ha till användning för framtida inlägg. Jag har faktiskt länge funderat på att återuppta mitt skrivande men har bara inte gjort det, kanske för att jag tyckt att mitt liv varit ointressant för er att läsa men även för att jag bara glömt att min blogg existerat. 
 
Något som jag dock alltid haft i åtanke är att börja skriva mer om kost och hälsa, det är något som ligger mig varmt om hjärtat ;) Nej men det tror jag kan bli jättekul, är super intresserad av vad kost kan göra för ens liv och sedan träning i allmänhet, vill även dela med mig av egna erfarenheter och tips. Och ja jag vet att alla typ skriver om sånt nu för tiden men det är ett hett ämne och det är faktiskt ändå rätt viktigt, tycker jag personligen i alla fall. 
 
Lite olägligt börjar jag dock eftersom att jag om en vecka åker till USA och det kan bli svårt att blogga därifrån men sånt tar man ikapp i efterhand bara. Kom för övrigt hem igår, ifrån en 2 veckors resa i Indonesien med en avstickare till Dubai. Helt fantastisk resa, lägger ut bilderna jag lyckades ta med systemkameran (som är sönder) här på bloggen och resten kan ni som har mig på Facebook se i ett av fotoalbumen :) 
 
 
 
 
Inlägget publicerades den 30 April, år 2015 klockan 10:20

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer