Mysiga jul

Ja då var man nu 20 år gammal. Tiden susar förbi och jag känner mig verkligen som en döing när jag skriver så hahah. Jag fick byta mitt jobbpass den dagen från 12-21.30 till 11-16 vilket var helt fantastiskt för att jag då kunde fira mig själv med middag tillsammans med familjen. Blev även överraskad med att mina två bästa vänner dök upp för att äta med oss. Hade en jättefin födelsedag trots den korta tid som vi hann fira, behövde kliva upp 6.45 dagen efter då jag började tidigt på jobbet men kände mig verkligen så himla uppskattad! 
 
Nu är även julhandeln över. Det har blivit en del sena pass och så men eftersom att jag har jullov från skolan så har det funkat, börjar igen den 11 januari så nu är det bara fokus på jobb vilket är rätt skönt. Hjärnan får lite mer vila, åtminstone framöver nu när julhandeln som sagt går mot sitt slut. 
 
Julafton tillbringades i Bua (nära Göteborg) med en del av släkten från mammas sida. Jag bara älskar min släkt så himla mycket och det är alltid lika underbart att få spendera tid med dem. Tyvärr blev det en kort visit då jag kom hem redan igår (25/12) för att jobba idag. Helt klart värt den lilla tid jag fick åtminstone. 
 
Här kommer några bilder som togs under dagen. Lägger inte ut alla då jag inte vet vad min släkt tycker om det. Sedan gör jag även ett separat inlägg kring vilka presenter jag fick på min födelsedag och på julafton, kanske till och med gör en videoblogg.. beror på när jag får tillfälle. Är ju så mörkt ute fortfarande så det funkar inte när jag slutat jobbet.
 
Fina mormor och morfar!
Mitt älskade kusinbarn som bara är 9 månader, jag blev helt såld!
 
Inlägget publicerades den 26 December, år 2015 klockan 20:19

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer