En ledig måndag

Jag hade storslagna planer för en produktiv dag idag.. Jag är inte besviken på mig men jag har inte fått gjort så mycket som jag tänkt. Är ledig idag, jobbar två dagar och sen ska jag ner på bröllop i Sigtuna! Jag ser verkligen framemot det men har även en känsla av stress.. inte på grund av bröllopet utan för att jag måste börja få ordning på mitt liv väldigt snart. Har ju tänkt plugga i Stockholm till hösten och det är en del bitar som måste på plats för att det ska gå vägen.
 
Jag började dagen med frukost i solen, nytta med nöje så att säga. Jag missar alla soldagar eftersom att jag jobbar en del och då jag är ledig så är det grått. Sedan gick jag in och skickade iväg ett CV innan jag åkte till gymmet. Eftersom att jag inte hinner träna lika frekvent nu så körde jag ett "allmänt" pass för överkroppen. Jag har skrivit om det förut och kan lägga ut det igen på begäran. I vanliga fall delar jag upp passen i olika muskelgrupper men idag blev det lite smått och gott för att åtminstone träna majoriteten av min överkropp så att säga. Det blev en rask promenad hem i det fina vädret och sedan dusch. 
 
Hann sitta en stund och kika på annonser om lägenheter innan vi fick gäster och nu när de gått sitter jag här igen. Skulle även ha ringt om en lägenhet idag men varit och gjort annat och det kändes oförskämt att göra det vid klockan åtta på kvällen. Nu har jag dock kollat klart på de lägenheterna som finns på blocket och ska försöka kontakta så många som möjligt så fort jag har tid (vilket jag inte har så jättemycket av), boende försvinner fort i Stockholm! Något annat jag också hade tänkt göra är att skriva lite personliga brev till andra jobb men just nu har hela min motivation försvunnit och det går inte att prestera så bra då, vill ju glänsa i brevet och visa att jag är den perfekta anställde ;) 
 
Nog om detta! En annan grej jag tänkte berätta är att jag ska börja lite smått med Youtube igen. Höll på förut men orkade inte fortsätta då jag inte hade några idéer eller så stort intresse heller för den delen.. Det ska dock filmas något inom en snar framtid och det ser jag framemot :) 
 
(Ville få in en bild men hade inget att bidra med riktigt haha...)
Inlägget publicerades den 20 Juli, år 2015 klockan 21:12

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer