Tisdag 23e augusti

Då var jag äntligen på plats i Luleå. Det känns som om jag inte gjort annat än att flänga omkring den senaste månaden med tanke på flytten, resan till Övik, upp till Umeå för bröllop, ner till övik igen och nu är jag i Luleå. Är dock glad att allt flytit på så bra som det gjort och att jag imorgon är igång med studierna. Har suttit ett tag och kikat runt på intranätet för Luleå universitet så jag tror inte det ska bli några problem sen heller när vi väl är igång.
 
Känns nästan overkligt att börja plugga igen.. var två år sedan sist! Förvisso har jag gått bibelskola ett år men det är liksom inte riktigt samma sak tycker jag x) Helt klart värt dock!!
 
Just nu är jag bara slut i huvudet, kommer förmodligen somna fort när det är dags. Är så tacksam över att jag får bo hos mina gamla vänner från övik, Emmelie och Olov. Emmelie och jag gick i samma klass hela vår gymnasietid så det blir lite nostalgiskt att träffas igen.
 
Som i förra inlägget bjuder jag på lite bilder från Instagram, har inte riktigt haft tillfälle att fota något och ett blogginlägg utan bilder är sjukt tråkigt ;)
 
 
 
Inlägget publicerades den 23 Augusti, år 2016 klockan 20:27

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer


Skriv din kommentar här! Fält markerade med stjärna (*) är obligatoriska.


* Namn:

* E-postadress (publiceras ej):

Hemsida/Blogg/Twitter/Facebook/Instagram:

Din kommentar här: