What happened?

Kollade datumet jag sist ja ut något här på bloggen. Det var verkligen inte igår. Mitt senaste inlägg var rätt deppigt och det var inte så konstigt heller med tanke på hur omständigheterna såg ut då. Jag tänker inte gå in på det här heller faktiskt utan då får ni fråga mig privat om ni nu är väldigt nyfikna! 
 
I vilket fall har väldigt mycket hänt sedan senaste inlägget.. Hur ska jag lyckas catcha up i ett inlägg utan att det blir för långt? Kortfattat bara så ska jag börja blogga igen men kommer till det. 
 
Jag har precis (i princip) kommit till ro i min nya lägenhet, ja jag har flyttat igen! Blir 3e gången inom ett år men så är livet i Stockholm. Denna gång däremot så kan jag stanna i åtminstone 3 år. Det som fattas på mitt nya ställe är bara små detaljer som lite kablar och någon hylla typ och än så länge är jag väldigt nöjd och trivs så bra! Det är en nyproduktion som ingen bott i tidigare, huset blev klart i Juni/Juli och det säger ju sitt. 
 
Varför jag kommer kunna stanna så länge är för att det är ett förstahandskontrakt vilket också bara är helt sjukt, tackar Gud för att han välsignat mig med det här boendet här i Sthlm liksom, det händer inte då man bara stått i kö på stället i 2 månader (?!). Brukar krävas minst 5 års kö för att få ett dugligt boende. 
MEN det jag skulle komma till är att det är ett studenthem eftersom jag kommit in på Hälsoväglednings studier 3 år framåt så får jag bo här så länge jag pluggar. Det ska bli så sjukt spännande att komma tillbaka till skolan igen och det är även därför jag ska kicka igång bloggen också. Nu kommer jag få lära mig massor och delar mer än gärna med mig av det som fastnar i hjärnan ;) 
 
Träningsmässigt har allt gått åt skogen.. Kosthållningen har varit dålig och jag har inte haft någon tid alls i princip till att träna så det ser jag framemot också nu när studierna startar. Har sagt upp mig på jobbet så det blir bara plugg ett tag tills jag hittar något som man kan hoppa in på lite då och då. Det är tur att CSN finns men man vill ju gärna inte skuldbelägga sig för mycket.. 
 
Nog om detta. En kort och dåligt update men det får duga just nu! Ska bli kul att få börja skriva igen, ska också bli duktigare på att filma, vilket jag sagt så många gånger redan haha. Kram :) 
 
 
 
Inlägget publicerades den 7 Augusti, år 2016 klockan 19:56

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer


Skriv din kommentar här! Fält markerade med stjärna (*) är obligatoriska.


* Namn:

* E-postadress (publiceras ej):

Hemsida/Blogg/Twitter/Facebook/Instagram:

Din kommentar här: