Fettisdag

Jag känner att jag äntligen är på fötterna igen efter förra veckan. Var och tränade igår utan problem så tänkte åka till gymmet idag också men efter skolan kände jag mig rätt yr och trött så jag åkte och handlade lite och tänkte att det kanske skulle ge sig. På vägen hem igen blev jag slagen hårt i magen av mensvärk och började tycka synd om mig själv istället. Så idag blev det ingen träning faktiskt men har tagit en liten promenad. 
För vissa kanske mensvärk låter som en väldigt dålig bortförklaring men låt mig uttrycka mig så här... Alla har olika smärta så tro inte att du kan försöka få mig att känna mig ynklig bara för det. Vissa gånger har jag knappt kunnat resa mig och jag vet att jag vid tillfällen under gymnasiet behövde åka hem ifrån skolan. Så ja.. Det tar en del på mina krafter. 
 
Men nog om det hahah! Jag handlade ju iaf och så här tycker jag att det borde se ut varje gång man handlat mat:
(På dessa jordnötsbiffar finner ni tre ord som klingar bra i mina öron: Ekologisk, vegansk och glutenfri!) 
 
Eller ja, naturgodis och dadlar tycker jag väl inte att man bör köpa varje gång eftersom att det inte är så himla nyttigt, speciellt inte naturgodis. Bättre än vanligt godis dock! Men som ni vet så är det ju fettisdag idag så jag tänker unna mig en sån här tallrik faktiskt: 
 
Slänger även in en bild på dagens middag som bestod av dessa biffar och lite goda grönsaker:
 
Nu ska jag mumsa på min efterrätt och kolla lite youtube och netflix! Glöm inte att följa min instagram: https://www.instagram.com/malmboorgs/. Kram kram!
 
Inlägget publicerades den 9 Februari, år 2016 klockan 18:02

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer


Skriv din kommentar här! Fält markerade med stjärna (*) är obligatoriska.


* Namn:

* E-postadress (publiceras ej):

Hemsida/Blogg/Twitter/Facebook/Instagram:

Din kommentar här: