Ja, jag lever!

Men det är knappt asså... hahah! Nej men jag har legat hemma hela veckan i migrän och "bestående" trötthet. Senast imorse hade jag migrän och känner mig allmänt risig. Jag har dock varit och jobbat trots detta men missat en vecka av skolan vilket suger hårt. Ekonomin klarar inte att man är sjuk när man bara jobbar 30% sååee... Har dock världens finaste vänner runt mig som skickar uppmuntrande meddelanden och hälsningar, känner mig så varm på insidan asså! Tänk att man kunde bli så välsignad med fantastiska personer som dessa! 
 
Ja men så ni kan ju förstå att det inte varit en produktiv vecka. Har inte träna något utan har i princip bara varit liggandes flera timmar i sträck, härligt (nej)! Det kan bero på att jag råkade äta en hel massa gluten i söndags eller så beror det på något annat, skiftningar i vädret, hormoner, ja, är man en känslig person så påverkas man mycket av flera olika faktorer! 
Åter till mitt gluten anfall haha.. Jag såg ett nytt märke i frysdisken bland det glutenfria och vart super exaltherad så jag köpte ju påsen med två stora bröd utan att tänka på att jag skulle läsa ingredienserna, den låg ju liksom ändå bland det glutenfria så då tar man för givet att det är fritt från gluten. Hade påsen legat där ensam så hade jag blivit skeptisk men nu fanns det flera stycken och den hade även en märkt plats så jag reflekterade inte över det. 
 
Åt ju då detta jättebröd när jag kom hem (var något form av pitabröd, jag älskar matbröd) och efter att ha ätit halva så ba "neej, fy vad dåligt jag mår asså, vad är det som händer". Magen som en ballong och smärtsamt var det. Adam frågar om jag kanske måste kolla vad som stod på påsen så jag gjorde ju det (hade inte gjort det om han inte sagt något och ätit upp mackan + den andra som fanns kvar) och ja, VETEMJÖL i fetstilt först av allt. Hahah vilken flopp. Så resten av kvällen hade jag avdomnade armar, smärtor och en mage som en luftballong. Även känt mig lite febrig under veckan pga detta.. Hade jag orkat skulle jag åkt till affären och frågat vad de tänkte när de märkte upp en icke glutenfri vara i den glutenfria disken, pajjasar. Förlåt men liksom för de som inte är intoleranta så förstår man inte allvaret. Det var en hel vecka åt skogen men jag är glad att det trots allt inte blev värre! 
 
Jag satsar på en bättre vecka nästa vecka, snart har jag det här ute ur systemet men det kan ta upp till flera veckor innan jag mår helt bra igen. Party! 
 
 
Inlägget publicerades den 5 Februari, år 2016 klockan 17:32

Hälsa - Kost | Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer


Skriv din kommentar här! Fält markerade med stjärna (*) är obligatoriska.


* Namn:

* E-postadress (publiceras ej):

Hemsida/Blogg/Twitter/Facebook/Instagram:

Din kommentar här: