Torsdag, 28/1

Tänk att det snart redan är februari, dagarna flyger verkligen förbi. Nu har jag ju faktiskt bott i Stockholm i ett halvår och jag trivs så himla bra. Bibelskolan är sjukt lärorik och intressant och jag har funnit så himla fantastiska människor genom den. Jag trivs jättebra på jobbet och det går framåt med träningen. Jag kan väl helt enkelt konstatera att livet känns rätt bra för tillfället! 
 
Imorse klev jag upp 5.30 för att hinna med gymmet innan skolan började. Jag hade förväntat mig att jag skulle dö på stört typ men det var faktiskt ganska skönt att få gjort det så pass tidigt och det kändes plötsligt som om jag hade vunnit massa timmar för dagen, väldigt konstig känsla men bara positivt. Igår var jag i Alvik och tränade med Jesper och en annan kvinna, kan säga att det känns skönt i kroppen idag ;) Imorgon ska jag dit igen och är super taggad! 
 
Var förresten och fyllde på lite i mitt träningsskafferi i veckan. Good life barsen var det dessutom 50% rabatt på och aminosyrorna tror jag det var 20% rabatt på. Har inte hunnit smaka den sistnämnda än dock men är ganska spänd på smaken. Har ju haft BCAA från femimal i ett år nu och kört på svartvinbärs smaken som är väldigt fräsch så jag antar att denna inte kommer smaka så mycket sämre. 
Proteinbarsen btw var ganska "rensade" när jag kom till butiken (vilket inte är så konstigt med tanke på priset) så jag fick göra en låda med lite "gott och blandat", snäll man i kassan tycker jag hahah (a) 
 
Den där Best bar som ni kan se på bilden är en ny grej från Star Nutrition. Var väl kanske ingen höjdare om jag får uttrycka mig så men helt okej. Smaken är väl som baken antar jag men var så nyfiken på dem så jag ville testa. 
 
De senaste dagarna har egentligen bara bestått av skola, träning, lite jobb och en hel del läsning. Har kommit in i en bok som är så himla bra! Efter den har jag många fler att läsa, både påhittade historier och "fakta böcker". Ser framemot bokrean faktiskt, har tänkt att köpa lite böcker om näringslära. Det är så himla intressant och jag går ju i tankar om att läsa vidare inom något sådant till hösten. 
 
 
 
 
Inlägget publicerades den 28 Januari, år 2016 klockan 14:16

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer