Kick startar året

Träningsvis detta år så är målet tumblr. Yes, you heard me, tumblr. Det är typ det bästa sättet för mig att beskriva det. Ni vet alla inspotjejer som tränar och äter rätt, precis så. Hahah, jag skäms inte ens, det är så jag vill ha det och det känns bra att sträva efter något. Om jag bara tränar för att träna så visst, min kropp kommer tacka mig. Men om jag sätter upp mål så kommer träningen ge mig ett ännu större syfte och då kommer jag glädjas mer över det. 
 
Hade mitt första PT-pass i måndags bl.a och visst det kostar lite men det är så värt det. Redan efter det passet kände jag bara "JA". Är på rätt spår och kommer få lära mig väldigt mycket som kommer följa med genom hela livet liksom. Det blir super det här!  
 
Sedan satsade jag och en kär vän gärnet med att börja Januari med en detox... sen insåg vi vilket jobb det var och hur man tappade lusten så det sket sig. Till nästa gång kör jag färdiga kit så jag slipper hela grejen med att handla efter en lång lista, städa undan en massa i köket efteråt och dessutom så slipper jag köpa en ny mixer. Den jag har nu pallade inte riktigt trycket haha ;) 
 
Istället använder jag råvarorna jag köpte till goda middagar och nyttiga snacks, så sjukt att jag inte förut anamamt detta med liksom "clean eating". Visst, jag har faktiskt inte varit jättedålig på sådant innan men nu ska det bli livsstil och inte bara något form av tvång för att man velat bli "fit", då är man helt ute och cyklar, det är inte hälsosamt. Nej, frukt och grönt ska uppskattas hahah och har man rätt inställning så blir det rätt helt enkelt. 
 
 
MUMS säger jag bara! Och btw, på bilden ovan ser ni lite bönpasta i bakgrunden, TIPS! Så himla gott asså :D
Inlägget publicerades den 8 Januari, år 2016 klockan 15:00

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer


Skriv din kommentar här! Fält markerade med stjärna (*) är obligatoriska.


* Namn:

* E-postadress (publiceras ej):

Hemsida/Blogg/Twitter/Facebook/Instagram:

Din kommentar här: