2016, this is it!

Jag är så taggad så det sprätter i kroppen hahah! Jag är verkligen jättespänd på hur året ska bli, det känns som att det ligger mycket nytt framför mig och jag välkomnar de nya möjligheterna. Det här gäller på alla områden i mitt liv, utesluter inget. 
 
I år vill jag våga satsa mer, utmana mig själv, ta mer risker, se nya saker, ta vara på livet och njuta. Det låter så himla klyschigt och drömmande men det gör inget, jag är en drömmare, en hopplös romantiker som jag en gång skrev om förut. Och vem bryr sig om vad andra tycker ändå? Jag gör det för mig, ingen annan kommer ändå någonsin kunna känna mina känslor liksom, så varför bry sig om vad någon annan tycker egentligen? Med detta menar jag inte att man ska vara redlös och respektlös. Jag pratar om de här små sakerna där folk försöker förändra dig för att passa in i deras formar. Allt det där är slut för mig nu. Det är dags för mig att faktiskt uttrycka mig i mitt liv, på det sättet jag vill ha det. Vara jag!
 
2016 har jag bestämt mig för att det ska bli året då jag som person ska få utvecklas mycket. Som sagt, på alla områden. 2016 ska bli mitt år. 2015 var ett väldigt bra år, mycket hände och jag fick se mycket så jag tänker fortsätta på det spåret. Mina motgångar och framsteg kommer ni att få följa med på och jag ser framemot att få dela med mig på bloggen och instagram. Nu sätter vi igång tycker jag, 2016 kommer att bli ett grymt bra år! 
 
 
 
Inlägget publicerades den 5 Januari, år 2016 klockan 19:48

Smått & Gott - Allmänt | Tankar

0 kommentarer


Skriv din kommentar här! Fält markerade med stjärna (*) är obligatoriska.


* Namn:

* E-postadress (publiceras ej):

Hemsida/Blogg/Twitter/Facebook/Instagram:

Din kommentar här: