Måndag 11/1

Idag var vi tillbaka i skolan igen efter lovet. Det kändes uppbyggande och kul att få vara i samma atmosfär och att få träffa alla sina vänner. Vi slutade dock vid 10 då det bara var en kort uppstart så efter det tog jag en kort sväng på götgatan för att hitta ett anteckningsblock med en vän och halkade även vidare i slasket till Willys m.m. 
 
Vädret är super irriterande just nu hahah... Det snöar blask och på gatorna är det is och slask. Förmodligen fryser det till inatt och imorgon bryter jag alla benen, typ. Nä me jag har i princip inga mönster på skorna så jag bara glider omkring och ger mig själv wiplash i hopp om att inte ramla ;) 
 
Efter att ha varit hemma och lagat mat, kollat på gossip girl och sådär så åkte jag till Alvik för att ha mitt andra PT pass med Jesper. Det är så lärorikt och roligt så jag har verkligen inte ångrat att jag hoppade på detta, jag har en känsla av att det kommer fortsätta kännas så. Visst att det kommer vara jobbigt ibland, tanken är ju att han ska pusha mig och utveckla mig osv men efteråt känns det ju alltid as bra! 
 
Imorgon blir det skola, jobb och sen ett boxnings pass på SATS. Ser framemot det men undrar hur benen kommer kännas imorgon efter dagens pass hehe... 
 
Jag funderar lite på att starta ett till instagram konto där jag kan få utlopp för all tränings grejs.. Vet inte hur jag ska göra än. Kan liksom egentligen bara använda mitt vanliga @amandamalmborg men jag vet inte riktigt haha.. Vi får se :) 
Inlägget publicerades den 11 Januari, år 2016 klockan 19:42

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer


Skriv din kommentar här! Fält markerade med stjärna (*) är obligatoriska.


* Namn:

* E-postadress (publiceras ej):

Hemsida/Blogg/Twitter/Facebook/Instagram:

Din kommentar här: