Måndag 18/1

En vecka sedan jag skrev sist. Oops! Ska strax tillgaga lite matlådor osv till veckan men först hamnade jag här. 
 
Avbokade ett "energy" pass idag, vaknade med halsont och väldigt oinspirerad. Imorgon och på onsdag blir det dock PT dags igen och precis som tidigare så är det väldigt kul och givande. 
Ska senare gå och handla lite nödvändigheter så då får jag mig en promenad åtminstone. Det är fortfarande rätt kallt men verkligen inte som det varit de senaste dagarna. Jag hoppas innerligt att det inte blir kallare än så här i fortsättningen... STOR tumme ner för det :( 
 
Hörni.. Jag skapade ett instagramkonto trots allt. Tänkt göra det länge och det känns kul men vi får väl se hur det går med det, nu är det i alla fall skapat och resten får vi invänta. Har ni lust att följa så är det: malmboorgs. 
Har inte laddat upp något ännu men det kommer så småningom! Där kan de som vill följa min utveckling och även själv få lite inspiration och idéer tänkte jag. Och sedan kan ni som inte följer mitt huvudkonto ta och göra det också: amandamalmborg ;) 
 
Drömmer mig bort till varmare breddgrader och utlandet. Här kommer en bild ifrån min resa till USA för snart ett år sedan!
 
Inlägget publicerades den 18 Januari, år 2016 klockan 16:11

Smått & Gott - Allmänt

0 kommentarer


Skriv din kommentar här! Fält markerade med stjärna (*) är obligatoriska.


* Namn:

* E-postadress (publiceras ej):

Hemsida/Blogg/Twitter/Facebook/Instagram:

Din kommentar här: